3DS max file can export to Piranesi?

Discuss DesignWorkshop design-oriented 3D CAD and associated CAD and architectural rendering and design media topics. Moderated by the Artifice support team.

3DS max file can export to Piranesi?

Postby arc3d » Thu Jun 19, 2008 6:40 am

hello, is anyone know piranesi much?

It's can only use shetchup models? or 3DS max can be used too?

Thank you
arc3d
 
Posts: 57
Joined: Wed Feb 13, 2008 9:56 pm
Location: China

Piranesi can import 3ds objects.

Postby One of His777 » Tue Sep 09, 2008 5:11 pm

I use Piranesi quite alot and you can bring in 3ds objects. You can use the cutout tool to bring them in.
One of His777
 
Posts: 1
Joined: Tue Sep 09, 2008 8:37 am


Return to DesignWorkshop Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

User Control Panel

Login

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 508 on Thu Jun 25, 2009 11:21 am

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
DesignCommunity   ·   ArchitectureWeek   ·   Great Buildings   ·   Archiplanet   ·   Books   ·   Blogs   ·   Search
Special thanks to our sustaining subscribers Building Design UK, Building Design News UK, and Building Design Tenders UK.